Mooie (kerst)cadeaus in de shop

In de Papavershop kun je altijd terecht voor de leukste duurzame cadeaus, van herkennings- en routekaarten tot heerlijke honing uit de regio en feestelijke vlaggetjeslijnen van restjes stof. Speciaal voor de feestdagen is het assortiment uitgebreid, dus het is nu extra de moeite waard om te komen snuffelen in de shop.

Er waren al zakjes biologische thee uit eigen tuin te koop (€ 2,50), nu zijn er ook verschillende cadeaupakketten met producten uit eigen tuin (van € 8,50 tot € 15,-). Met bijvoorbeeld thee, druivengelei, balsem, kruidenazijn en olie. Allemaal 100% natuurlijk en zonder geur-, kleur- en smaakstoffen. Veel van de artikelen zijn ook los te koop, zoals de malvabalsem om de handen zacht te houden.

De mooie kerstkussens zijn, net als de andere kussens en tassen in de shop, gemaakt van stofstalen. De kwaliteit is dus hoog, terwijl de prijzen al beginnen bij € 15,-. Zoek je iets kleiners, dan zijn er mooie etuis en bestekzakjes. Alles is handgemaakt door Mama-Jo, dus je geeft een uniek cadeau!

Nieuw zijn ook de vrolijke schilderijtjes (vanaf € 15.-) en kaarten (€ 4,-) van Marjolijn Schaap, gemaakt van restjes stof.