Allerlei soorten activiteiten voor jong & oud!

De kleinste bezoekers kunnen zich vermaken met een kleurplaat of speurtochtje rondom ons gebouw, voor oudere kinderen zijn er zeer veel activiteiten-pakketten te huur voor binnen of buiten gebruik, die ook leuk zijn voor de volwassenen! De focus ligt op plezier en belevenis, al zal je er stiekem (?) wel iets van de natuur, milieu of duurzaamheid van opsteken… Ook geschikt voor BSO´s en erg leuk voor een kinderfeestje!

Voor de volwassenen hebben we verschillende leuke wandel- of fietstochten in de omgeving, en vergeet natuurlijk onze eigen tuinen niet! Iedere dag kun je er rondkijken, en met goed weer kun je heerlijk op ons terras genieten van de rust en een kopje biologische koffie, thee of chocomel.

Verder is er altijd een expo – elke paar maanden een andere. Op dit moment is er een tentoonstelling over bijen te zien. Je ziet hoe bijen er van dichtbij uitzien, wat het verschil is tussen bijen, hommels en wespen, bekijkt de nesten van bijen en leert hoe bijenhoning gemaakt wordt. Word zelf even een imker in een echt imkerpak en ontdek alle materialen die imkers gebruiken.

Ook is er een minitentoonstelling over de lente, met interactieve opdrachtjes voor de kinderen.

Regelmatig zijn er speciale activiteiten te doen op De Papaver, zoals workshops, lezingen en activiteiten. Houd onze agenda in de gaten voor meer informatie. Iedere schoolvakantie organiseren we altijd extra activiteiten.

Dorst gekregen van al die activiteiten? Iedere dag kun je bij ons terecht voor een lekker kopje koffie, thee en vruchtensap. En natuurlijk is alles puur, heerlijk en tegen een eerlijke prijs!

Thee tussen de kruiden
Op de eerste zondag van de maand (van mei t/m oktober) kun je daarnaast ook nog een heerlijke kopje verse kruidenthee uit eigen tuin krijgen. Onder leiding van een vrijwilliger kun je ook nog eens je eigen thee samenstellen, met vers geknipte kruiden en bloemen. Genoten? Dan kun je een bosje verse kruiden kopen, of gedroogde kruidenthee, om thuis verder te genieten.


Review door Redactie indebuurt op

We zitten gezellig tussen de kruidenplanten en bloemen. Je krijgt echt het gevoel even op vakantie te zijn als je hier bent.”


De nieuwste activiteiten

Vliegende wandelpaden

Heeft u zin om nieuwe wandelpaden te ontdekken? Neemt u uw kinderen graag mee de natuur in? Houdt u van het cultuurlandschap van Midden-Delfland? Kom…

Thee tussen de kruiden

Iedere 1e zondagmiddag van de maand schenken de vrijwilligers van De Papaver heerlijke kruidenthee uit eigen tuinen met biologische lekkernij. Ook is er de mogelijkheid om samen…