direct naar de boekingssite

Duurzaam zijn begint met het beleven van de natuur. Om dat te stimuleren biedt De Papaver basisscholen diverse lesmogelijkheden aan. Bekijk en reserveer nu onze lespakketten, excursies en gastlessen!

Je kunt ook het jaarprogramma (schooljaar 2017-2018) als PDF downloaden.

Icoon buitenactiviteit

Naar buiten!
Het is goed voor de leerprestaties van kinderen om tijdens een les te bewegen en spelelementen toe te voegen. Wil je met je leerlingen op pad? Je kunt nu in het aanbod zoeken op lesmaterialen voor ‘in de klas’ of voor ‘buiten’.

Maatwerk
Heb je een thema waar je materialen bij zoekt, ter aankleding of ondersteuning? Is de leskist die je wilde al gereserveerd? Neem contact met ons op, wie weet is er toch iets mogelijk.

Gratis of bijbetalen?
Werk je op een Delftse basisschool? Dan is het NME-aanbod van De Papaver veelal gratis, met enkele uitzonderingen. Werk je op een school in de omgeving? Dat kunnen er regelingen gelden. We zetten alles op een rijtje.

Vragen?
Bekijk bij problemen of vragen eerst onze veelgestelde vragen.

Schoon belonen?
Delftse scholen kunnen geld verdienen met het schoon houden van hun schoolomgeving en met het scheiden van hun PMD-afval. Een win-win-winsituatie voor het milieu, de dieren en de portemonnee! De Papaver organiseert en ondersteunt het project in Delft.

Wil je (eerst) meer weten over de problemen rondom (zwerf)afval, of over hoe gescheiden afval als grondstof ingezet kan worden? Boek dan een van onze gastlessen of reserveer een lespakket.


Heb je op- of aanmerkingen over ons aanbod? Dan horen we graag van je, zodat we ons aanbod zo goed mogelijk op je wensen kunnen aanpassen.

Berichten over onderwijs

We komen bij je langs!

Waar ben je tevreden over? Wat kan beter? Wat mis je? Wat zijn jouw wensen en behoeftes en hoe kunnen we je daarbij ondersteunen?…

Het park in met je klas

De herfst is weer voorbij – zoals ieder jaar gepaard met vallende blaadjes, regen en …. vele klassen die de herfst kwamen beleven in…

Nieuw NME-aanbod

Nieuw NME-aanbod

Ben je op zoek naar iets nieuws? Onderstaand aanbod is allemaal (ver)nieuw(d) in schooljaar 2017-2018!   Onderbouw Excursie: Meneer de Pauw @ Kinderboerderij Tanthof…