Het vaste team, v.l.n.r.: Jack, Corry, Jeremy, Thea, Sylvia, Cora en Winnie

Het vaste team, v.l.n.r.: Corry, Jeremy, Thea, Sylvia, Cora en Winnie

Het vaste team van Duurzaamheidscentrum De Papaver bestaat uit 7 (parttime) medewerkers. Zij worden ondersteund door een onmisbaar team van gedreven vrijwilligers.

Wil je weten wie wie is, wat hen drijft en wat hun taken zijn? Lees dan hieronder verder.
Iedereen is bereikbaar via 015-3649238 en contact@papaverdelft.nl (e-mails worden dan doorgestuurd). Bij iedere medewerker vind je hun taken, persoonlijke e-mailadressen, mobiele telefoonnummers en werkdagen.

Er zijn momenteel geen betaalde vacatures, wel kunnen we altijd meer vrijwilligers gebruiken. Interesse? Lees hier verder.

Jeremy
Jeremy Groeneweg – Directeur
E-mail: jeremy@papaverdelft.nl
Werkdagen: ma, di, do, vr

“Heb je weleens stilgestaan bij hoe jouw ideale werkdag eruit zou zien? Ik wel. Ik stelde mij een groene omgeving voor waarbij ik samen met een gedreven team zou werken aan thema’s die een positieve maatschappelijke impact zouden hebben. Waarbij aan het eind van de maand niet alleen een financiële beloning zou volgen, maar ook een gevoel van voldoening omdat er een concrete bijdrage is geleverd aan een betere, groenere en duurzame wereld. En hoe mooi is het dan dat mijn ideale werkdag elke dag plaatsvindt!”

CorryCorry Jongeling – Commercieel medewerker faciliteiten

Coördinator Verhuur & Vrijwilligers
E-mail: corry@papaverdelft.nl
Mobiel: 06-15557681
Werkdagen: di t/m do

“Ik ben verantwoordelijk voor het in de markt zetten van onze faciliteiten, verhuur van vergaderruimten inclusief lunches en borrels, maar ook voor teamactiviteiten voor het bedrijfsleven. Verder ben ik coördinator van 70 vrijwilligers. Ook maatschappelijke stagiaires kunnen bij mij terecht.

Mijn drive om dit werk te doen is een bijdrage te leveren aan het instandhouden van Stichting Duurzaamheidscentrum De Papaver, samen met de vrijwilligers, zodat deze mooiste plek van Delft behouden kan blijven voor alle inwoners van Delft. Een plek waar zowel kinderen als volwassenen informatie kunnen vinden over natuur, milieu en duurzaamheid door middel van voorbeelden van een duurzame lifestyle, tentoonstellingen, activiteiten, verschillende kruidentuinen en educatie daarover voor de scholen in en om Delft. Waar mensen met plezier kunnen verblijven tussen het groen.”

SylviaSylvia Looijestijn – Senior Educatief medewerker Natuur- en Milieueducatie & Projecten
Coördinator Educatie, Zwerfafvalproject, Schoon Belonen & PR
E-mail: sylvia@papaverdelft.nl
Mobiel: 06-40660015
Werkdagen: ma t/m do

“Ik ben geboren en getogen in Den Hoorn. Na mijn opleiding biologie & communicatie in Leiden heb ik een aantal jaar in Zuid-Oost Azië gewoond en gewerkt in de natuureducatie. Sinds begin 2015 ben ik terug in Nederland en vanaf juli in dienst bij De Papaver. Ik wil iedereen graag laten zien hoe mooi, bijzonder EN belangrijk en kwetsbaar de natuur is. Daarna volgt (hopelijk) de wil om die te beschermen en duurzamer te leven. Om mensen daarbij te helpen wil ik graag laten zien hoe ze een duurzame lifestyle (gemakkelijk) in hun eigen leven kunnen inpassen. Op De Papaver houd ik me bezig met het zwerfafvalproject en Schoon Belonen, met NME en publieksactiviteiten, en met alle PR en communicatie hieromheen.”

Jack

Jack Boogmans – Educatief medewerker Natuur- en Milieueducatie
E-mail: jack@papaverdelft.nl
Werkdagen: ma t/m vr

“Ik werk sinds 2003 bij De Papaver en deel graag mijn kennis en enthousiasme met anderen. Heb je een vraag, of wil je een groen project starten? Dan help ik je daar graag bij. In de loop van de jaren is mijn aandacht verschoven van kennis naar beleving. Van buitenspelen kan je heel veel leren. In onze Groen Doet Goed-rugzakjes zitten natuurbingokaarten en lijstjes met leuke en stoere dingen die je gedaan moet hebben voor je 12e. Onlangs is onze nieuwe les Overleven in de Natuur gestart, waarin de leerlingen slootwater filteren, planten eten, hutten bouwen en vuur maken. Dan zie ik enthousiasme en merk ik dat ze met deze opzet veel leren.”

Winnie telefoon

 

Winnie Goedbloed – Educatief medewerker Natuur- en Milieueducatie
Coördinator Publieksactiviteiten
E-mail: winnie@papaverdelft.nl
Werkdagen: ma, di, woe (ochtend)

“Hallo, leuk dat je onze website bezoekt! Ik werk sinds 2005 met veel plezier bij De Papaver. Niet alleen omdat het een prachtige plek is, maar ook omdat er leuke mensen komen. Het is fijn om te zien wat natuur met mensen doet, om te kunnen delen in het enthousiasme van de kinderen die op bezoek komen en om een duurzaam zaadje te kunnen planten als het zo uit komt. Mijn groene hart gaat er sneller van kloppen!”

Cora Cox
Coördinator tentoonstellingen, secretariaat bestuur
E-mail: cora@papaverdelft.nl
Werkdagen: wisselend, vaak op ma en do

“Sinds begin deze eeuw ben ik als vrijwilliger actief voor De Papaver. Vóór de overgang van De Papaver naar de Stichting ben ik vooral bezig geweest met het maken van tentoonstellingen. Toen bekend werd dat de gemeente Delft De Papaver wilde afstoten heb ik samen met mede-vrijwilliger Bertus Janzen besloten om voor De Papaver en de natuur- en milieueducatie een plan in te dienen.  Na een spannende periode is dat uiteindelijk het winnende plan geworden. Natuur en duurzaamheid zijn zaken die me erg aan het hart gaan. De Papaver is een prachtige plek voor bezoekers, scholen en bedrijven om hierover kennis op te doen en te delen. De website en social media spelen daarbij een steeds grotere rol. Via mijn diverse taken bij De Papaver hoop ik een steentje bij te dragen aan de doelen van De Papaver.”

 

Thea Rengers:
Coördinator receptie, bestuurslid
E-mail: thea@papaverdelft.nl
Vaste werkdagen: woensdag en vrijdag

“Al vele jaren ben ik met veel plezier vrijwilliger bij De Papaver. Sinds 2015 is dat intensiever geworden. De privatisering van De Papaver is een heel mooie uitdaging. Het geeft veel voldoening daar mijn steentje aan bij te mogen dragen. En hoe mooi zou het zijn als er meer verbinding ontstaat tussen De Papaver en de andere natuur- en milieuorganisaties waar ik actief ben!
Een prachtige werkplek, een fijn team om mee samen te werken, veel afwisseling in het werk en leuke reacties van het publiek zorgen ervoor dat de energie die ik erin stop ook weer terugkomt!”