Groen vergaderen

Wij bieden een ontmoetingsplek voor mensen die graag verrast willen worden, midden in de natuur maar ook vlakbij de stad. Als u vanaf de A13 de Korftlaan op komt rijden, valt De Papaver meteen op als ‘groene oase’. Vanuit de zalen loopt u gemakkelijk één van de prachtige tuinen in. De rust en omgeving geven u alle ingredienten om uw nieuwe ideeën uit te werken en creatieve oplossingen met uw bedrijf te bedenken.

Wij beschikken over 3 zalen, stuk voor stuk uniek door hun omvang, uitzicht of warme inrichting. Onze zalen bieden ruimte aan groepen van 2 tot 60 personen. Ook is het mogelijk een combinatie van zalen te huren. Daarnaast biedt De Papaver:

  • Gratis gebruik van WiFi en flipovers
  • Diverse audiovisuele middelen (beamer, smartboard, TV-screen)
  • Lunch en borrel-arrangementen met zoveel mogelijk biologische producten
  • Enthousiaste en servicegerichte medewerkers
  • Centraal gelegen in Zuid-Holland (1 min. van A13 (afslag IKEA) en goed bereikbaar vanuit Rotterdam en Den Haag
  • Volop (gratis) parkeergelegenheid

De Papaver biedt u de ruimte om in een landelijke omgeving te vergaderen, te beleven en te leren. Centraal gelegen in Zuid-Holland, 1 minuut van de A13 (afslag IKEA). Ook met OV goed bereikbaar. Zie onze contactpagina voor meer details.

Onze prijzen vindt u hier.

Enthousiast geworden over vergaderen in het groen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte.

Corry Jongeling
015-364 92 38
corry@papaverdelft.nl

“De Papaver is een heerlijke locatie om te vergaderen. Naast goede vergaderfaciliteiten ben je in een totaal andere omgeving en geeft het dus alle ruimte om niet alleen te vergaderen, maar ook met elkaar naar buiten te gaan of op de Papaver rond te kijken. Voor herhaling vatbaar!”
Guido Broek Managing Consultant Milgro