Tentoonstelling

De tentoonstellingen in De Papaver zijn gratis te bezoeken. Per jaar zijn er twee tot drie verschillende tentoonstellingen.

Het is voor alle leeftijden leuk om de tentoonstellingen te bekijken. Voor kinderen is er meestal een gratis speurtocht door de tentoonstelling, zodat ze spelenderwijs leren over het onderwerp en worden uitgedaagd verder na te denken. Er zijn zo veel mogelijk doedingen (ook leuk voor volwassenen!). Daarnaast kunnen kinderen een gratis kleurplaat meenemen of er ter plekke mee aan de slag gaan.

Huidige tentoonstellingen:

  • 11 maart t/m 9 september 2018: ‘Klimaat in je Straat’ 
    Het klimaat verandert. We krijgen steeds meer te maken met extreem weer, zoals hoosbuien en hittegolven. De tentoonstelling laat zien hoe je op het veranderende klimaat kan inspelen door je huis, tuin of straat anders in te richten. Hoe houd je het bijvoorbeeld koel in huis en tuin? Wat kan je doen om je voor te bereiden op wateroverlast? Deze maatregelen zijn niet alleen functioneel, je huis, tuin en straat worden er ook nog mooier en groener van. 

 

Verwachte tentoonstellingen:

  • Najaar 2018: tentoonstelling Nederlands Genootschap voor Microscopie
  • Voorjaar 2019: jubileumtentoonstelling Danio Rerio Delft

Tentoonstelling huren?

De interactieve tentoonstelling ‘Speuren naar Sporen‘ is te huur. Neem contact op met Cora Cox (coördinator tentoonstellingen) voor meer informatie. Na 9 september 2018 is ook de tentoonstelling ‘Klimaat in je straat’ te huur. Nadere informatie volgt. Voor een impressie kijk op onze facebooksite.

Geef een reactie