Vrijwilligers

Naast een aantal vaste (betaalde) krachten, werkt er bij De Papaver een gemotiveerd en enthousiast team van ruim 60 vrijwilligers. Zij zetten zich in om te zorgen dat De Papaver voor bezoekers van alle leeftijden en diverse interesses een aantrekkelijke locatie is voor het beleven van een duurzame lifestyle en natuur. Denk hierbij aan het ontvangen van de bezoekers, het onderhouden van het gebouw en de tuinen, het ondersteunen van de diverse activiteiten en het ontwikkelen van tentoonstellingen.

Vrijwilliger worden?

Ben jij op zoek naar leuk vrijwilligerswerk? Wil je op een fantastische plek in een groene omgeving lekker de handen uit de mouwen steken? Of houd je van het contact met de mensen en wil je een van onze gastheren of -vrouwen zijn? Je bent meer dan welkom en we vinden ongetwijfeld een passende taak voor je.

Huidige vrijwilligers

Binnenkort volgt meer informatie over onze huidige vrijwilligers.

Cindy over haar vrijwilligerswerk bij De Papaver:
“Ik had een burn-out en kon tijdelijk niet werken. Nadat ik een poosje had thuisgezeten kreeg ik weer energie, maar werd ook duidelijk dat mijn baan het niet meer was voor mij. Mijn re-integratie opstarten deed ik daarom liever ergens anders. Zo kwam ik op het idee om vrijwilligerswerk te gaan doen. Omdat ik zelf graag duurzaam bezig ben, kwam ik al snel uit bij De Papaver. Ik zat daar achter de receptie en hielp mee met het organiseren van publieksactiviteiten.

Ik vond het heel fijn dat de betaalde krachten van De Papaver steeds hun waardering voor mijn werk uitspraken. Ik voelde me daardoor al snel op mijn gemak. Ook was de begeleiding erg goed; ik kon altijd terecht met mijn vragen of persoonlijke verhalen. Mijn zelfvertrouwen groeide en dat zorgde er mede voor dat ik werd aangenomen bij een andere organisatie. Nu help ik alleen nog bij de publieksactiviteiten. Zo kan ik blijven genieten van de leuke mensen die ik heb ontmoet!”