23 maart 2019: Landelijke Opschoondag

Tijdens de jaarlijkse Landelijke Opschoondag op 23 maart 2019 steken tienduizenden Nederlanders hun handen uit de mouwen voor een schone buurt. Ook in Delft worden er dit jaar weer diverse opschoonacties georganiseerd. Help jij ook mee aan een schone stad?

Meedoen met de Landelijke Opschoondag is niet ingewikkeld. Je kunt je op twee manieren inzetten, door zelf een opschoonactie te organiseren of door mee te doen met een bestaande actie.

Eigen opschoonactie
Lijkt het je leuk om zelf een opschoonactie op te zetten? Dit kan met de school, de sportclub, de familie, noem maar op, iedereen is welkom! Wanneer je een groepje mensen verzameld hebt kun je de opschoonactie aanmelden bij de Papaver. Dit kan simpel via de website. De Papaver meldt jouw actie aan bij Nederland Schoon, dan ontvang je automatisch een mooi opruimpakket. Extra opschoonmaterialen zijn gratis te leen bij De Papaver.

Aansluiten bij een bestaande actie
Heb je geen zin of tijd om een eigen actie op te starten, maar wil je toch graag helpen? Meld je dan aan bij een bestaande actie. Op de website van de Papaver Delft staan alle georganiseerde opschoonacties in Delft waar je je bij kunt aansluiten.
Ook dit jaar organiseren de Delftse Natuurwacht in samenwerking met De Papaver een opschoonactie in de Delftse Hout. Extra handjes zijn altijd welkom, aanmelden kan via de website van De Papaver.

Meer informatie over de Landelijke Opschoondag vind je op: www.papaverdelft.nl/blog/landelijke-opschoondag/