Activiteiten herfstvakantie 2018

We hebben weer een fantastisch programma voor de herfstvakantie. Haal je kapotte poppen maar van zolder voor een operatie door de poppendokter. Kom speuren naar griezelige kriebelbeestjes of maak ze zelf. Bekijk de tentoonstelling ‘Een vierkante meter natuur’ en ontdek dieren die je nog nooit hebt gezien. Kijk hieronder voor alle info.

Maandag 22 oktober

Speciaal programma voor kinderen via de Vakantiebank. Aanmelden hiervoor via de Vakantiebank.

Woensdag 24 oktober: spreekuur poppendokter

Is je lievelingsknuffel een beetje stuk? Oortje los, een naadje los of is het wat magertjes geworden door het vele wassen? Of mist hij een oog? Dan wordt het hoog tijd voor een bezoekje aan de Poppendokter! Het spreekuur van Poppendokter Marjolijn is in De Papaver.
Tijd: van 13.00 tot 16.00 uur
Kosten: € 0,50 per pop/knuffel

Donderdag 25 oktober: Kriebelbeestjes en takkenvriendjes

Peuters in het Wild organiseert in de herfstvakantie samen met Duurzaamheidscentrum De Papaver een kriebelfeestje.

In de herfst als alle blaadjes van de bomen vallen is het weer feest. Wist je dat onder deze bladeren heel veel kriebelvriendjes leven? En wie van jullie is het takkenbeestje al wel eens tegengekomen? Kom ook naar dit leuke kriebelfeestje waar we op onderzoek gaan in het bos en ons eigen takkenvriendje maken die mee naar huis mag.

Locatie: Start Duurzaamheidcentrum Papaver Delft

Datum en tijd:

* Donderdag 25 oktober om 11.30 uur: voor peuters en kleuters (2,5-4 jaar) en hun ouders/verzorgers. Deelname € 6,50 per kind inclusief limonade en koek. Duur: 1 uur.

* Donderdag 25 oktober om 13.00 uur voor BSO’s. Prijs € 60 (inclusief BTW) met limo en koekje. Duur 1 uur.

Aanmelden voor deze activiteiten is verplicht! Meld je aan via http://natuurkaravaan.com of 0634241830 (Babs van Buuren).

Zondag 28 oktober: Workshop Microscopie: ‘Enge dingen onder de microscoop’

Deze workshop wordt verzorgd door het Nederlands Genootschap voor Microscopie. Bezoek gelijk de tentoonstelling ‘Een vierkante meter natuur’.

De workshop begint om 13.00 uur en deelname is gratis.

Alle dagen van de herfstvakantie

De hele herfstvakantie kan je zelf één of meer van onze speurtochten doen.