“Arboretum” en “Netpluimpje” waren het mooist!

Arboretum - Ro Rebbel

Op zondag 29 januari was de prijsuitreiking van de fotowedstrijd “Herfst” bij De Papaver.

Er waren slechts 2 jeugdinzendingen, beide hebben een prijs gewonnen. Tessa Weinmann (14 jaar) ging er met een proefabonnement op Zoom.nl vandoor, en Fabian van der Bijl (10 jaar) kreeg het boek ‘Natuurfotografie voor kinderen’. Daarnaast gaan zij nog eens op stap met een van de fotografen van VNF-West om in het veld meer te oefenen met en te leren over fotografie.

Voor de volwassenen was er een juryprijs en een publieksprijs.

De jury (de leden van VNF-West) hadden veel moeite met kiezen; naast de winnaar hebben zij dan ook nog 3 eervolle vermeldingen aangewezen. De winnares was Wendy van der Heeden met haar foto “Netpluimpje” (zie hieronder). De eervolle vermeldingen gingen naar Nelleke van Eck met “reflectie van de herfst’, Wim van Schie met “Porseleinzwam” en Ro Rebbel met “Arboretum”.

Netpluimpje – Stemonitis sp. – Wendy van der Heeden

Ro Rebbel was onder het publiek ook erg populair – hij ging er met de eerste prijs vandoor (zie foto bovenaan). Hieronder zie je de top-5 van publieksfavorieten. (Linker kolom is het aantal punten.)

123 Arboretum Ro Rebbel
62 Fazant scharrelend Geralda Geerligs
54 Porseleinzwam Wim van Schie
50 Reflectie van de herfst Nelleke van Eck
46 Spin met prooi Alice van Ruiten
38 Herfstaster met zweefvlieg Marja Verleun

In totaal waren er 115 stemmers, 51 via onze website en 64 mensen hebben een stembriefje ingevuld op De Papaver. Onder hen zijn 2 winnaars verloot: Marian Koning en José Mastenbroek. Zij wonnen een Papaver-pakket.

 

Alle deelnemers aan de wedstrijd mochten hun eigen foto mee naar huis nemen. Heb je dat nog niet gedaan? Hij ligt nog op je te wachten bij de receptie van De Papaver!

Geef een reactie