De scholen zijn weer begonnen!

Het schooljaar 2017-2018 is van start! Op de eerste dag van het nieuwe schooljaar, maandag 21 augustus, zijn de eerste leskisten opgehaald door leerkracht Gerda van Dorp van de Prins Mauritsschool.

Terwijl de scholen gesloten waren is er op De Papaver hard gewerkt aan het aanbod van lesmateriaal voor het basisonderwijs van Delft en omstreken.

Zoals ieder jaar worden alle leskisten eens grondig schoongemaakt, maar dit jaar is er daarnaast een flinke vernieuwing doorgevoerd. Er zijn nieuwe materialen aangeschaft, alle handleidingen zijn vernieuwd (inclusief extra verdieping m.b.t. duurzaamheid) en er zijn vele nieuwe leskisten, (gast)lessen en excursies toegevoegd aan het bestaande aanbod. Maar het meest opvallende is het nieuwe uiterlijk van alle leskisten en handleidingen. Direct herkenbaar als Papaver-lesmateriaal! Lees hier verder.

De Papaver verzorgt al 40 jaar natuur- en milieueducatie voor basisscholen in Delft, Pijnacker-Nootdorp en omgeving, sinds 2015 als stichting i.p.v. als onderdeel van gemeente Delft. Kijk hier voor meer informatie.

 

Vormgever Jessicaas aan het werk.