Duurzame Lentefair 2019

07/04/2019 00:00 - 00:00

Op zondag 7 april 2019 verwelkomt Duurzaamheidscentrum De Papaver de lente met de leukste én duurzaamste Lentefair van Delft e.o.

Vanaf 11.00 uur tot 16.30 uur presenteren bedrijven en groene organisaties hun duurzame initiatieven, zoals zonnepanelen en milieuvriendelijk onderhoud en/of hun biologische streek- en seizoenproducten. Toegang is gratis!

De Lentefair is ook een goede gelegenheid om kennis te maken met organisaties die regelmatig in en om De Papaver actief zijn. Van de kindertuinen en de natuurfotoclub tot de microscopievereniging en milieudefensie.

Voor de hongerige mens zijn er kraampjes met diverse bio-drankjes en hapjes. En er zijn diverse, activiteiten voor jong en oud, zoals boomklimmen, zwerfafvalspellen, zaadbommen maken, kriebelbeestjesonderzoeken en nog veel meer.

De fair valt samen met de officiële seizoenopening van de waterspeeltuin van onze buren, Stadsboerderij BuytenDelft.

Dit jaar sluit ook Restaurant De Schaapskooi aan, op haar terrein zijn demonstraties oudHollandse ambachten, zoals klompen maken.

Vorig jaar trok de duurzame fair bij De Papaver meer dan 2000 bezoekers.

Dit jaar is het aanbod nog groter. Vanaf het terrein van de Stadsboerderij tot aan de Natuurschuur (achter De Papaver) bruist het van de ‘lentekriebels’.

Ben je benieuwd wie er allemaal op de Lentefair te vinden zijn? Kijk dan hier voor het overzicht!

Related upcoming events

  • 27/10/2019 14:00 - 27/10/2019 16:30

    Publieksworkshop van het Nederlands Genootschap voor Microscopie.

    Eind oktober is het weer Halloween. Tijd voor enge dingen! En dan vooral de enge dingen die je niet met het blote oog ziet. Bizarre schimmels, spinnenogen en ondergrondse springstaartjes bijvoorbeeld. Brrrr.....