Expo natuurfotografen verlengd tot 1 augustus 2020

Vanwege de coronacrisis is de Expo verlengd tot 1 augustus 2020. Vanaf 10 juni kan je weer in De Papaver genieten van de mooiste natuurfoto’s van de Vereniging van Natuurfotografen West (VNF-West). 

De Vereniging van Natuurfotografen West (VNF-West) is een van de bijna twintig natuurfotografenverenigingen die Nederland telt en heeft momenteel rond 25 leden. Stuk voor stuk mensen die hun passie voor de natuur combineren met fotografie. De doelstelling van de vereniging is om door het onderling beoordelen van foto’s, elkaar naar een hoger kwalitatief en artistiek niveau te tillen. Dat gebeurt met name tijdens de maandelijkse verenigingsavonden in De Papaver.

De leden van VNF-West zijn (enigszins) gevorderde amateurs en (semi-)professionals. Echter, ook enthousiaste beginnende natuurfotografen zijn van harte welkom. De beleving van de natuur is de gemeenschappelijke noemer.

Door de uiteenlopende specialisaties van de leden komen alle takken van natuurfotografie aan de orde: onderwater, macro, flora en fauna, landschap en abstract.

De leden van VNF-West onderschrijven de gedragscode van natuurfotografen:

“Verstoring van de natuur moet vermeden worden en het welbevinden van de natuur gaat vóór het maken van een foto”.

Ze bevestigen daarmee hun liefde voor de natuur.

Met deze overzichtsexpositie beoogt de vereniging individueel en als vereniging een visitekaartje af te geven en te laten zien waarmee haar leden bezig zijn en wat hen boeit. Alle exposanten hebben de vrije hand gekregen in hun keuze en presentatiewijze.

De vereniging hoopt ook met deze expositie de bezoekers enthousiast te maken voor de natuurfotografie, en wellicht inspireert het tot een lidmaatschap van onze vereniging.

Belangstelling? Ga naar: http://www.vnf-west.nl