Pijnacker-Nootdorp mag onbeperkt gratis* reserveren!

Goed nieuws voor alle basisscholen uit Pijnacker-Nootdorp! Hun gemeente heeft besloten volgend schooljaar voor de afname van natuur-, milieu- en duurzaamheidseducatie (NME) te betalen. Scholen kunnen daardoor onbeperkt gratis* producten afnemen van De Papaver! 

Tot en met schooljaar 2017-2018 betaalde de gemeente Pijnacker-Nootdorp ook al een deel van de afname van NME door haar basisscholen, maar toen was er een maximum van 1 item per klas er schooljaar. Die restrictie is nu dus opgeheven! Alle leskisten, lesmappen en ander uitleenmateriaal, alle excursies die starten op De Papaver én alle gastlessen die op school worden gegeven zijn nu in onbeperkte mate gratis te gebruiken.

*Excursies en gastlessen die plaatsvinden op een andere locatie hebben meestal wel kosten. Deze worden weergegeven als je inlogt op de boekingssite.

Overige scholen
In Delft bestond deze regeling al langer. Voor scholen buiten deze twee gemeentes is het aanbod van De Papaver niet gratis. Op de boekingssite zie je bij ieder item de prijs staan.

 

Annuleringsvoorwaarden

Graag ontvangen we tijdige annuleringen zodat andere scholen niet achter het net vissen en wij niet voor niets voorbereidingen treffen. Zie onze voorwaarden.