Keep It Clean Day op vrijdag 21 september

Keep it clean-day! Doe je mee?

Op vrijdag 21 september 2018 is de zevende editie van de Keep it Clean Day. Dan wordt er over de hele wereld zwerfafval opgeruimd. Ook in Nederland gaan op deze dag veel mensen aan de slag. De kracht van deze wereldwijde actie zit in de eenvoud. Als iedereen in zijn eigen omgeving wat opruimt, doen we samen (bijna) de hele wereld.

 De Natuurwacht en De Papaver doen ook weer mee, alleen wel op een ander moment, namelijk zaterdag 29 september. Doe jij ook mee? Dit zijn de mogelijkheden:

  1. De ochtendactie

De ochtendactie wordt gecoördineerd door Natuurwachtgroep 10-12 (jaar). Die start om 10.00 uur in de Natuurschuur. Zij gaan de Delftse Hout opruimen. Rond 11.30 uur zijn ze terug. Dan kijken we wat er verzameld is en gaan we al het afval scheiden. Vooral het PMD-afval houden we apart, want dat levert geld op voor de Natuurwacht!

Kom jij ons helpen? Meld je aan via thea@natuurwacht.nl Laat weten met hoeveel je komt. Dan zorgen wij voor voldoende grijpers en handschoenen. En… een lekker glaasje limonade of kopje thee/koffie, met iets lekkers erbij.

  1. De middagactie

De middagactie wordt gecoördineerd door Natuurwachtgroep 12-15. Zij verzamelen om 13.00 uur bij de Natuurschuur en gaan op de fiets naar de TU-wijk. Ook die kan elke keer weer een flinke opruimbeurt gebruiken. Deze actie eindigt rond 16.00 uur.

Ook hier geldt: iedereen is welkom, meld je bij voorkeur even aan, via jeroen@natuurwacht.nl

  1. Eigen actie

Wil je liever zelf een actie in je eigen buurt organiseren? Dan kan ook, op ieder gewenst moment. Meld het bij De Papaver: contact@papaverdelft.nl Daar kun je materialen lenen en de actie wordt vermeld op de Papaversite!