Kerstballentocht 2020-2021

Duurzaamheidscentrum De Papaver en de Delftse Natuurwacht organiseren tijdens de kerstvakantie voor de 34ste keer de Kerstballenspeurtocht door de Delftse Hout.

De tocht is geschikt voor jong en oud. De speurtocht, met thema ‘In weer en wind’, begint bij De Papaver en duurt ca. 1½ uur. De grote kerstballen met keuzeantwoorden hangen in de bomen van de Delftse Hout. Deelname is gratis.

Vanwege de nieuwe maatregelen rond Corona is besloten om de kerstballentocht te vervroegen naar 16 december! Vanaf dan kan je de vragenboekjes en antwoordformulieren ophalen bij De Papaver, Korftlaan 6 Delft. De boekjes liggen in een bak naast de voordeur; De Papaver zelf is helaas gesloten. Ze zijn ook verkrijgbaar bij restaurant Het Rieten Dak en restaurant De Schaapskooi tegenover De Papaver.

Wegens grote belangstelling kan je de kerstballentocht vanaf 19 december hier downloaden: kerstballentocht 2020-2021

Print het boekje met de volgende printinstellingen:

  • dubbelzijdig
  • liggend (landscape)
  • spiegelen over de kortste zijde.
Dan komt het boekje goed uit de printer.
You can also download the english version: kerstballentocht english
Tip: neem een potlood of pen mee om de antwoordletters op te schijven. De antwoorden kan je in de brievenbus van De Papaver doen of naar ons opsturen.
Kinderen tussen 6 en 12 jaar maken kans op een prijs! Het is op dit moment nog niet bekend, hoe de prijsuitreiking verloopt. Houd onze website in de gaten!
Het zijn moeilijke tijden, waarin we alle steun kunnen gebruiken! Wil je ons helpen? Scan de QR-code voor een bijdrage:

Deze tocht is mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van Groen Doet Goed – provincie Zuid-Holland en St. Stalpaert van der Wiele én de inzet van veel vrijwilligers van Delftse Natuurwacht en De Papaver

Meer informatie?

Duurzaamheidscentrum De Papaver www.papaverdelft.nl / 015-3649238

 Delftse Natuurwacht:

www.natuurwacht.nl / 015-2617739, 06-28533801