Nieuws scholen i.v.m. coronavirus

Plotseling is ons leven ingrijpend veranderd. De scholen zijn dicht, net als De Papaver en vele andere organisaties. In ieder geval tot 6 april, maar niemand weet wat daarna komt. In deze nieuwsbrief proberen we wat duidelijkheid te geven over de eerder gemaakte reserveringen bij De Papaver en wat je van ons kan verwachten.

Activiteiten en reserveringen
Alle activiteiten en reserveringen die gepland stonden in de periode tot 6 april komen te vervallen. Je hoeft daar niet apart voor te mailen of te bellen om te annuleren. We weten dat jullie dicht zijn.

Geen kosten
Er worden voor annuleringen van reserveringen tijdens de scholensluiting geen kosten in rekening gebracht. De reserveringen komen gewoon te vervallen.

Reservering wijzigen?
Dat kan natuurlijk, maar wacht nog even tot er iets meer duidelijkheid is. Zo voorkom je dat je misschien nóg een keer moet wijzigen.

Automatische emails
Automatische emails zijn in de normale situatie heel handig, maar scheppen nu verwarring. We hebben geprobeerd ze tot 6 april in het systeem van reserveringen uit te zetten. Als je er in deze periode toch een ontvangt kan je die negeren.

Toch iets lenen?
Dat kan, maar regel dat dan telefonisch of per email. Zie contactgegevens hieronder.

Wij hopen dat de situatie zo snel mogelijk normaliseert en dat we straks weer met de klas naar buiten kunnen en onze lesmaterialen weer jullie kant op komen!

Voor nu: sterkte in deze onzekere tijden!

De Papaver is gesloten gedurende de sluiting van de scholen. Het vaste nummer is gedurende de sluiting niet bereikbaar. Contact? Bel 06 – 36 58 77 25 of mail naar jack@papaverdelft.nl