Samen Delftse nog mooier en zeker schoner maken

Zaterdag 19 september is het World Cleanup Day! Overal op de wereld zetten mensen zich dan in om aandacht te vragen voor het zwerfafvalprobleem én gaan ze zelf aan de slag om afval op te ruimen.

De Natuurwacht en De Papaver willen natuurlijk niet achterblijven en gaan op zaterdag 19 september, net als in voorgaande jaren samen een zwerfafvalactie organiseren in de Delftse Hout. Gewapend met grijpers, vuilniszakken en handschoenen maken we het recreatiegebied weer een stukje schoner én mooier.

Help je ons mee? Je mag je familie en vrienden/vriendinnen meenemen. Iedereen is welkom, want samen kunnen we nóg meer doen! Het Groene Mannetje komt ons ook weer helpen! Natuurlijk houden we wel alle coronaregels goed in de gaten!

De ochtendactie start om 10.00 uur in de Natuurschuur, Linnaeuspad 3. Wil jij meedoen? Aanmelden is verplicht! Dat kan via Jeroen@natuurwacht.nl De actie eindigt om 12.00 uur bij De Papaver. Daar staat een koffie/thee/limonade en iets lekkers klaar.

De middagactie start om 13.00 uur bij de Natuurschuur. Kom op de fiets! Samen vertrekken we naar het startpunt van de actie, dat ligt buiten de Delftse Hout. Deze actie duurt tot ca. 16.00 uur. Ook hiervoor geldt: aanmelden is verplicht, via Jeroen@natuurwacht.nl

Wil je liever zelf een World Cleanup Day-actie in eigen omgeving organiseren?

De Papaver kan je daarbij helpen. Klik hier voor meer informatie.