Activiteiten bij De Papaver

  • Jong & oud kan altijd een speurtocht doen bij de tentoonstelling en buiten in de tuinen van De Papaver en in het Arboretum-Heempark. Ze wisselen regelmatig, zodat er elk seizoen iets anders te doen is: vogels spotten, waterdieren of paddenstoelen bewonderen.

 

Deze speurtochten kan je nu doen:

  • Speurtocht rondom De Papaver:  Zoek de kabouters .
    Op veler verzoek hebben we de Kabouters weer wakker geschud en kan de ‘Kabouterspeurtocht’ weer gedaan worden. Kinderen tussen de 4 en 6 jaar kunnen op zoek gaan naar 14 kaboutertjes, allemaal met hun eigen opdracht en verhaal.  De kabouters zijn rond De Papaver te vinden, maar ze zijn goed verstopt. Kunnen jullie ze allemaal vinden? De speurtocht kost € 2,00 en is af te halen bij de receptie.  

 

  • Speurtocht door het Heempark: Herfstspeurtocht.
    In de herfst verandert er van alles in de natuur. De natuur maakt zich klaar voor de koude winterperiode. In het Heempark naast De Papaver staan 14 kaartjes, met vragen en opdrachten, deze laten je allerlei dingen ontdekken die echt bij de herfst horen! Met de plattegrond kun je ze allemaal vinden. De prijs is € 2,00 per speurtocht en is af te halen bij de receptie.

 

 

Deze activiteiten kan je nu doen:

Het kleine slootjespakket.

Ga met een schepnet, bak, loeppotjes en diverse zoekkaarten opzoek naar waterdieren.
Deze activiteit is geschikt voor jong en oud.
Prijs: €5,- per dag.