Herfstvakantie bij De Papaver

Tijdens deze herfstvakantie organiseert De Papaver Herfst-Struintochten door De Delftse Hout. Samen met een expert ga je op stap om de natuur te ontdekken. Zo kom je alles te weten over bijvoorbeeld kastanjes, bessen, gekleurde herfstbladeren en natuurlijk paddenstoelen! De Struintochten zijn op woensdagmiddag 23 oktober, start om 14.00 uur en donderdagmorgen 24 oktober, start om 10.30 uur.
Beide struintochten duren ca. 1,5 uur.
Deelname kost € 3,00 p.p. en aanmelden is verplicht! Aanmelden kan via: thea@papaverdelft.nl

 

Wil je op eigen gelegenheid een wandeling maken?
Dan kun je een van onze speurtochten doen.
Neem één van de volgende rugzakjes mee: Herfstrugzak, Dierenvriendjespad, of Ontdektocht Delftse Hout (huur).
Of ga op pad met de Knapzakroute of Kompastocht (koop).

De prijzen van de rugzakjes variëren.

 

Heb je geen zin om naar buiten te gaan? Bezoek dan de tentoonstelling ‘Zwerfafval Experience’ en wordt een echte Samoerai-afvalruimer! In de tentoonstelling laten Samoerai-trainers Shiro en Sakuma je op een speelse manier kennismaken met het onderwerp afval. Je krijgt allerlei doe-opdrachten zoals pooper scoopen, puinhoop hengelen en peuken pleuren. Alle opdrachten in de Afval Experience zijn gericht op afval scheiden, recycling, het voorkomen van afval en het bewust worden van de gevolgen van zwerfafval. De speurtocht door de tentoonstelling is gratis!

De Papaver is geopend op werkdagen van 9.30 uur tot 17.00 uur en op zondagmiddag van 13.00 tot 16.30 uur. Vragen? Neem met ons contact op.