We komen bij je langs!

Waar ben je tevreden over? Wat kan beter? Wat mis je? Wat zijn jouw wensen en behoeftes en hoe kunnen we je daarbij ondersteunen?

Zomaar een greep uit de vragen over het educatieve aanbod van De Papaver. Als leerkracht wil je graag gebruik maken van leuk, educatief en bruikbaar lesmateriaal, wat ook past binnen de bestaande lesmethodes. Het moet iets toevoegen, ondersteunen en praktisch zijn. Past het aanbod van De Papaver bij deze omschrijving? Dat is wel de bedoeling, maar wellicht heb jij hier een (andere) mening over?

Dit schooljaar gaan medewerkers van De Papaver bij alle Delftse basisscholen langs zodat we kunnen horen wat jij vindt, wil en nodig hebt. In principe wordt de afspraak gemaakt met de directie en/of NME-coordinator.
Ben jij dat niet maar wil je wel je mening of vraag kwijt? Geef het hieronder door. Desgewenst komen we graag ook met jou praten!

Heb je specifieke feedback op een leskist, -pakket, excursie of gastles? Dat horen we ook graag, zodat we kunnen zorgen voor het beste lesmateriaal!

 

Geef je wensen of opmerkingen door