Contact

AdresDSC_7404 (1500x844)

Duurzaamheidscentrum De Papaver
Korftlaan 6
2616 LJ Delft
015-364 92 38
contact@papaverdelft.nl

KvK: 62757741

RSIN: 854945970

Contact opnemen met wie?

Je kunt ook altijd bellen op 015-364 92 38 . Kijk voor meer informatie over het team en de taakverdeling hier.

In verband met de coronacrisis is De Papaver  t/m 9 februari gesloten.

 

Huisregels, bezoekersvoorwaarden en coronaprotocol

Voor een bezoek aan De Papaver gelden een aantal huisregels en bezoekersvoorwaarden. Ook geldt sinds dit jaar een coronaprotocol. Alle regels kan je hier inzien. Een aantal belangrijke coronaregels:

  • Kom niet naar De Papaver als jij of je huisgenoten klachten hebben zoals verkoudheid, hoesten, keelpijn, verhoging en benauwdheid;
  • volg de aanwijzingen van het personeel van De Papaver op;
  • desinfecteer je handen bij binnenkomst van De Papaver (desinfectiemiddelen zijn beschikbaar)
  • draag een mondkapje als je De Papaver bezoekt;
  • houd 1,5 meter afstand!
  • hoest en nies in je ellenboog;
  • volg de aangegeven looproutes in De Papaver.

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer

De Papaver is bereikbaar met lijn 63 Delft, Station – IKEA (– Delftse Hout). Van april tot en met augustus rijdt deze door tot het einde van de Korftlaan. In de wintermaanden stopt deze bij de Olof Palmestraat. De dienstregeling is als volgt:

Van de Olof Palmestraat loop je als volgt naar De Papaver (4 minuten lopen)

Raadpleeg 9292.nl voor meer informatie over het openbaar vervoer.

Per fiets
Ook met de fiets is De Papaver natuurlijk goed bereikbaar. Het viaduct dat voor de auto’s is afgesloten (zie hieronder) is wel toegankelijk voor fietsers. Voor onze deur zijn fietsrekken om de fiets te parkeren.

Per auto  (Let op! Navigatie leidt mogelijk tot verkeerde toegangsroute!)
Vanuit de richting Rotterdam neem je op rijksweg A13 afslag 9 (DELFT). Ga na de afrit rechts en neem bij de rotonde voor IKEA de 2e afslag. Je rijdt de Olof Palmestraat tot het einde uit en neemt de bocht naar rechts (enige optie) naar de Korftlaan. De Papaver is het rode gebouw aan je rechterhand op nummer Korftlaan 6.

Vanuit de richting Den Haag neem je op rijksweg A13 afslag 9 (DELFT). Ga na de afrit naar links richting IKEA. Bij de rotonde voor IKEA neem je de 2e afslag. Je rijdt de Olof Palmestraat tot het einde uit en neemt de bocht naar rechts (enige optie) naar de Korftlaan. De Papaver is het rode gebouw aan je rechterhand op nummer 6.

Met navigatie
(Verouderde) navigatie geeft een andere route aan die niet beschikbaar meer is door afsluiting van het viaduct bij de Bieslandse kade. Voer op je navigatie de Olof Palmestraat in. Bij de rotonde voor IKEA neem je de 2e afslag. Je rijdt de Olof Palmestraat tot het einde uit en neemt de bocht naar rechts (enige optie) naar de Korftlaan. De Papaver is het rode gebouw aan je rechterhand op nummer 6.

Parkeren is gratis. De Papaver ligt in recreatiegebied de Delftse Hout waar je vrij kunt parkeren. Loopafstand maximaal 2 minuten.

Voor laden en lossen (bijvoorbeeld het ophalen van leskisten) kun je het Linneauspad oprijden. Je komt dan bij onze achteringang en direct bij het magazijn.

Geef een reactie