Contact

AdresDSC_7404 (1500x844)

Duurzaamheidscentrum De Papaver
Korftlaan 6
2616 LJ Delft
015-364 92 38
contact@papaverdelft.nl

KvK: 62757741

RSIN: 854945970

 

 

Contact opnemen met wie?

Je kunt ook altijd bellen op 015-364 92 38. Kijk voor meer informatie over het team en de taakverdeling hier.

 

Openingstijden

  • Maandag t/m vrijdag 9.30 – 17.00 uur
  • Zondag 13.00 – 16.30 uur (niet voor NME) 
  • Zaterdag gesloten

Op feestdagen gelden afwijkende openingstijden.

 

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer
De Papaver is heel makkelijk bereikbaar met de bus. Ieder kwartier vertrekt er een bus vanaf Station Delft, die er zo’n 10 minuten over doet.

  • Bus 64 stopt in de zomer voor de deur van De Papaver (halte ‘Kinderboerderij’), in de winter stopt hij 1 halte eerder (eindpunt) en moet je 3 minuten lopen
  • Bus 61 stopt op 2 minuten lopen afstand, net onder het viaduct bij de Korftlaan (halte ‘Delftse Hout’).

Raadpleeg 9292.nl voor informatie over het openbaar vervoer.

Per fiets
Ook met de fiets is De Papaver natuurlijk goed bereikbaar. Het viaduct dat voor de auto’s is afgesloten (zie hieronder) is wel toegankelijk voor fietsers. Voor onze deur zijn fietsrekken om de fiets te parkeren.

Per auto  (Let op! Navigatie leidt mogelijk tot verkeerde toegangsroute!)
Vanuit de richting Rotterdam neem je op rijksweg A13 afslag 9 (DELFT). Ga na de afrit rechts en neem bij de rotonde voor IKEA de 2e afslag. Je rijdt de Olof Palmestraat tot het einde uit en neemt de bocht naar rechts (enige optie) naar de Korftlaan. De Papaver is het rode gebouw aan je rechterhand op nummer 6.

Vanuit de richting Den Haag neem je op rijksweg A13 afslag 9 (DELFT). Ga na de afrit naar links richting IKEA. Bij de rotonde voor IKEA neem je de 2e afslag. Je rijdt de Olof Palmestraat tot het einde uit en neemt de bocht naar rechts (enige optie) naar de Korftlaan. De Papaver is het rode gebouw aan je rechterhand op nummer 6.

Met navigatie
(Verouderde) navigatie geeft een andere route aan die niet beschikbaar meer is door afsluiting van het viaduct bij de Bieslandse kade. Voer op je navigatie de Olof Palmestraat in. Bij de rotonde voor IKEA neem je de 2e afslag. Je rijdt de Olof Palmestraat tot het einde uit en neemt de bocht naar rechts (enige optie) naar de Korftlaan. De Papaver is het rode gebouw aan je rechterhand op nummer 6.

Parkeren is gratis. De Papaver ligt in recreatiegebied de Delftse Hout waar je vrij kunt parkeren. Loopafstand maximaal 2 minuten.

Voor laden en lossen (bijvoorbeeld het ophalen van leskisten) kun je het Linneauspad oprijden. Je komt dan bij onze achteringang en direct bij het magazijn.

Geef een reactie