Deelnemersinformatie

Doe je al mee met Schoon Belonen? Dan vind je hier alle informatie die je nodig hebt. Meer informatie over het project zelf vind je hier.

Opruimacties doorgeven

Als Schoon Belonen deelnemer in actie gekomen en de omgeving opgeruimd? Goed bezig! Zowel voor de natuur als de portemonnee: hiermee verdien je €1,50 per persoon per uur. Geef je inzet door via onderstaande button.


Je kunt ook je opruimacties doorgeven via onderstaand Exceldocument. Dit document kun je mailen naar: contact@papaverdelft.nl.

Exceldocument voor doorgeven periodieke acties

Zorg ervoor dat je de gegevens doorgeeft vóór de zomervakantie en vóór de kerstvakantie zodat wij op tijd de uitbetaling kunnen doen.

Ophaalrooster 2020

Hieronder vind je het ophaalrooster voor de PET-man en de PMD-bak (klik op de afbeelding om deze te vergroten). De PMD-bak wordt elke donderdag geleegd door Avalex, de PET-man wordt op dinsdag geleegd door Stichting Stunt.

LET OP: In verband met het coronavirus zal Stichting Stunt voorlopig geen PET-flesjes ophalen op dinsdag. Wij laten het weten zodra de flesjes weer worden opgehaald. Avalex zal wel het PMD ophalen op donderdag.

Container niet geleegd?

Voor een niet geleegde PMD-container kun je rechtstreeks contact opnemen met Avalex via onderstaande contactgegevens.

Vermeld hierbij expliciet dat je deelnemer bent aan Schoon Belonen!

Klantenservice: https://www.avalex.nl/contact/

Telefoonnummer: 0900-0507

Als de PET-man niet is geleegd, neem dan contact op met De Papaver via contact@papaverdelft.nl of 015-3649238.