Kosten educatief aanbod

Wat kost een leskist, gastles of excursie?

Dat hangt ervan af in welke gemeente de school staat. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op!

  • Scholen uit Delft en Pijnacker-Nootdorp

    Gemeente Delft en gemeente Pijnacker-Nootdorp vergoeden een groot deel van het aanbod van De Papaver voor hun scholen. Daardoor kunnen zij gratis gebruik maken van bijna al het aanbod van De Papaver. Dit geldt voor alle leskisten, lesmappen en ander uitleenmateriaal, alle excursies die starten op De Papaver en alle gastlessen die op school worden gegeven. Excursies en gastlessen die plaatsvinden op een andere locatie hebben meestal wel kosten. Deze worden weergegeven als je inlogt op de boekingssite.

  • Overige scholen

    Voor deze categorie is het aanbod niet gratis. De kosten zijn weergegeven op de boekingssite.

Hoe betaal ik?

Aan het eind van het jaar en/of aan het einde van het schooljaar ontvangt de school een factuur. Daarop staat welke klas welk item afgenomen heeft en wat dit voor de school kost.

Mag ik kosteloos annuleren?

Ja, mits je dit op tijd doet. Je kunt dit zelf doen door in te loggen op de boekingssite en je reservering te wijzigen of annuleren. Kort voor de boekingsdatum kun je dit niet meer doen, stuur ons dan een e-mail of bel naar 015-3649238.

  • Lesmateriaal kun je kosteloos annuleren tot en met de donderdag vóór de start van de periode. 
  • Excursies kun je kosteloos annuleren tot 2 werkdagen vóór de excursie.

Zeg je later of niet af, dan brengen wij de kosten in rekening: tot € 25,- voor lesmateriaal en vanaf € 35,- per excursie (exacte prijs is afhankelijk van het type). Dit geldt ook voor scholen voor wie het aanbod in principe gratis is!