Kom in actie tegen zwerfafval!

Wil je eenmalig of regelmatig opruimacties organiseren, bijvoorbeeld met je buren of vriendengroep? Of organiseer je een evenement en denk je na over hoe je het schoon houdt of opruimt? Geweldig!

De Papaver steunt deze goede acties met informatie, tips en/of materialen (grijpers, schepnetten, ringen, handschoenen, vuilniszakken, posters en banners). Ook kunnen we helpen met de publiciteit om deelnemers te werven en/of met communicatie na de actie om te laten zien hoeveel werk jullie verzet hebben. Samen staan we sterker!
Voor Delftenaren is de inzet van De Papaver gratis – dit wordt mogelijk gemaakt door gemeente Delft.

 

Tips voor opschoonactie-data

 

Zien opruimen doet opruimen!

Het is nét gemakkelijker om aan de slag te gaan als je weet dat je niet de enige bent. Daarom laten wij graag zien wat er in Delft en omgeving gebeurt. Van een foto met onderschrift tot een fotoreportage met uitgebreid verslag, van het opruimen van één stuk afval tot een grote opruimactie, alles is welkom! Je kunt ons mailen of plaats je bericht op onze Facebook of Twitter pagina en tag @PapaverDelft. Wij delen jullie berichten graag en plaatsen ze op onze website. Dank!

 

Bedrijven:

Kijk op deze pagina voor meer informatie

Scholen en verenigingen

Alle maatschappelijke verenigingen (o.a. scholen en sportverenigingen) kunnen geld verdienen door afval op ruimen en te scheiden.

Lesmateriaal voor het onderwijs

Deze worden gegeven door echte vuilnismannen. Leerlingen kunnen zo bewuster worden gemaakt van het zwerfafvalprobleem, ze leren meer over het scheiden van afval en over hoe afval als grondstof ingezet kan worden. Natuurlijk kunnen ze ook zelf op pad om de schoolomgeving zwerfafval-vrij te maken. Bekijk het aanbod.

 

Wil je meer informatie of je actie aanmelden en materialen lenen?
Mail dan naar contact@papaverdelft.nl of bel 015 364 92 38.

Opruimactie bij het kantoor van Stedenband Delft-Esteli, in samenwerking met het vrolijk uitgedoste gezelschap van Stichting Mobiele Clowniek Fabriek.