Aanmeldformulier Supporter van Schoon

Wij zijn SvS (banner)Ben je een Supporter van Schoon? Vul dan onderstaand formulier in.
Weet je niet zo goed waarom je je zou aanmelden? Dat leggen we graag uit!

Alvast bedankt voor jouw inzet!

 

Je naam*

Adres*

Postcode

Woonplaats (Woon je buiten Delft? Neem dan contact op met je gemeente.)

Wijk*

E-mail*

Bevestig je e-mail adres*

Wil je de op de hoogte blijven van nieuws over een Schoner Delft en over opschoonacties? Je ontvangt 4 keer per jaar een nieuwsbrief.*
JaNee

Wil je een grijper met ring (zakhouder)? Of liever een schepnet? Klik aan wat je wil ophalen. ik wil graag 1 grijper met ringik wil graag 1 schepnetik hoef geen materialen

Heb je er bezwaar tegen als wij je gegevens delen met stichting Nederland Schoon (zie www.nederlandschoon.nl)?*
JaNee

Ben je van een school / buurtgroep / vereniging en wil je meerdere grijpers en/of ringen ophalen voor reguliere schoonmaakacties, of organiseer je een (eenmalige) grote actie? Wij ondersteunen je graag! Neem je contact met ons op voor de mogelijkheden?


Opmerkingen

De Papaver aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade ontstaan door (verkeerd) gebruik van de materialen. De materialen blijven eigendom van Gemeente Delft, maar zijn bij jou in bruikleen.

* verplichte velden

 

NB. Dit formulier is voor particulieren uit Delft.

Wil je met een groep of school meedoen? Neem dan contact op met De Papaver, contact@papaverdelft.nl. Wij kunnen acties ondersteunen d.m.v. materialen en andere vormen van support.

Kom je niet uit Delft? Dan kunnen wij je helaas niet aan grijpers of ringen helpen. Vraag je eigen gemeente om de materialen. Aanmelden als Supporter kan natuurlijk altijd, kijk daarvoor op www.supportervanschoon.nl.