Aanmeldformulier Supporter van Schoon

Wij zijn SvS (banner)Vul onderstaand formulier in om je aan te melden als Supporter van Schoon.
Waarom zou je je aanmelden als Supporter van Schoon? Dat leggen we graag uit!

Alvast bedankt voor jouw inzet!

 

Naam*

Adres*

Postcode

Woonplaats (Woon je buiten Delft? Neem dan contact op met je eigen gemeente.)

Wijk*

Telefoonnummer*

E-mailadres*

Bevestig je e-mailadres*

Geef aan welke opruimmaterialen je in bruikleen wilt hebben.

Let op: je kunt alleen kiezen tussen een grijper of een schepnet. Het is niet mogelijk om een grijper én een schepnet te lenen. Dit is wel mogelijk als je een tweede aanmeldformulier invult op een andere naam, bijvoorbeeld de naam van je partner of kind. Heb je hier vragen over? Neem dan contact met ons op.

De Papaver aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade ontstaan door (verkeerd) gebruik van de materialen. De materialen blijven eigendom van Gemeente Delft, maar zijn bij jou in bruikleen. Als je stopt als Supporter van Schoon of je verhuist uit Delft, neem dan contact met ons op en breng de materialen terug.

Wil je vier keer per jaar onze nieuwsbrief voor Supporters van Schoon ontvangen?*
JaNee

Mogen wij jouw gegevens delen met Nederland Schoon?* Zo weten zij hoeveel Supporters van Schoon er zijn in Nederland en kunnen zij ons nog beter ondersteunen. JaNee


Opmerkingen

* verplichte velden

Ben je een school, buurtgroep of vereniging en wil je meerdere grijpers en/of ringen ophalen voor schoonmaakacties of organiseer je een (eenmalige) grote actie? Wij ondersteunen je graag! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Woon je niet in Delft? Dan kunnen wij jou helaas niet helpen met opruimmaterialen. Vraag je eigen gemeente naar de mogelijkheden.

Heb je vragen? Neem contact met ons op via contact@papaverdelft.nl of 015-3649238. Of kom bij ons langs.