Zalen, opties en prijzen

Vanwege de coronacrisis zijn we helaas genoodzaakt een aantal maatregelen toe te passen bij de verhuur van onze zalen. Lees hier de maatregelen.

Onze ruimtes zijn bedoeld voor trainingen, vergaderingen, coachingssessies en teambuildingssessies. Helaas kunnen ze niet gereserveerd worden voor feesten en partijen. De zalen kunnen van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur gehuurd worden. Wil je buiten deze tijden de zalen huren, neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Klik op Algemene verhuurvoorwaarden Stichting Duurzaamheidscentrum De Papaver Delft voor onze algemene huurvoorwaarden en verhuurbeleid. Met het indienen van een aanvraag accepteer je deze voorwaarden en het beleid van De Papaver

PAPAVERO

De Papavero is uitermate geschikt voor vergaderingen, trainingen en teambuildingssessies. De Papavero biedt ruimte voor een groep van 2 tot 50 personen, afhankelijk van de zaalopstelling. De ruimte is voorzien van WiFi, een flipover en een beamer. De standaard opstelling van de zaal is een u-vorm met ruimte voor ca. 24 personen. Wegens de coronacrisis is het aantal personen echter beperkt tot 12 maximaal (carrévorm). De zaal kan je zelf inrichten naar wens, mits je de 1,5 meter afstand hanteert. Na afloop zet je dan alles weer terug in de standaard opstelling.

De Papavero kost € 150 per dagdeel (prijs per 1 januar 2021). Deze prijs is inclusief een koffie- en thee-arrangement, beamer en flipover. Een dagdeel bestaat uit 4 uur.

Het koffie- en thee-arrangement arrangement bestaat uit kannen biologische filterkoffie en heet water voor thee. Er is keuze uit verschillende soorten biologische thee. Koffie en thee zijn van het merk Puro. Daarbij wordt een assortiment biologische, fairtrade koekjes geserveerd.

TUINKAMER

De Tuinkamer is uitermate geschikt voor vergaderingen en teambuildingssessies. De Tuinkamer biedt ruimte voor een groep van 2 tot 10 personen. De ruimte is voorzien van WiFi, een flipover en een flatscreen. De standaard opstelling is een blok voor 10 personen. Wegens de coronacrisis is het aantal personen echter beperkt tot 5 maximaal. De zaal kan je zelf inrichten naar wens, mits je de 1,5 meter afstand hanteert. Na afloop zet je dan alles weer terug in de standaard opstelling. Er kunnen niet meer dan 12 personen tegelijk in deze zaal aanwezig zijn.

De Tuinkamer kost € 120 per dagdeel (prijs per 1 januari 2021). Deze prijs is inclusief een koffie- en thee-arrangement, flatscreen en flipover. Een dagdeel bestaat uit 4 uur. Zie hierboven voor de inhoud van het koffie- en thee-arrangement.

Aanvullende opties voor beide zalen

 

Biologische lunch € 15,- p.p.
Soep € 5,-   p.p.
.

De biologische lunch bestaat uit twee harde of zachte broodjes royaal belegd, fruit, iets lekkers, vruchtensap, melk en karnemelk.

Wij houden graag rekening met je dieetwensen. Geef deze bij je aanvraag aan.

Frisdranken e.d.

In De Papaver kunnen verder ter plekke diverse biologische frisdranken en sapjes worden gekocht. Ook kunt u ervoor kiezen om drankjes achteraf te betalen. De prijzen liggen tussen de € 1,50 en € 2,75. Naast frisdranken verkoopt De Papaver stroopwafels, Nakd repen en repen Tony chocolonely (puur en melk).

Wij schenken zelf geen alcohol.

Wij berekenen geen BTW.

Enthousiast geworden? Dien hier je aanvraag voor het reserveren van een zaal in.

Eerst meer informatie?

Wij denken graag met je mee om tegemoet te komen aan je wensen. Ook ontvangen we je graag voor een kop koffie en een rondleiding. Dan kun je onze (vergader)ruimtes zelf bekijken en de mogelijkheden bespreken. Maak hiervoor een afspraak per e-mail via zaalhuur@papaverdelft.nl of bel 015-3649238 / 06-12592685 (Cora Cox).