Het vaste team van Duurzaamheidscentrum De Papaver bestaat momenteel uit 3 (parttime) medewerkers en 2 vrijwilligers (Cora en Thea). Zij worden ondersteund door een onmisbaar team van gedreven vrijwilligers.

Wil je weten wie wie is, wat hen drijft en wat hun taken zijn? Lees dan hieronder verder.
Iedereen is bereikbaar via 015-3649238 en contact@papaverdelft.nl (e-mails worden dan doorgestuurd). Bij iedere medewerker vind je hun taken, persoonlijke e-mailadressen, mobiele telefoonnummers en werkdagen.

Er zijn momenteel vacatures. Informatie hierover volgt binnenkort.

De Papaver heeft altijd behoefte aan gemotiveerde vrijwilligers. Interesse? Lees hier verder.

Jeremy
Jeremy Groeneweg – Directeur
E-mail: jeremy@papaverdelft.nl
Werkdagen: ma, di, do, vr

“Heb je weleens stilgestaan bij hoe jouw ideale werkdag eruit zou zien? Ik wel. Ik stelde mij een groene omgeving voor waarbij ik samen met een gedreven team zou werken aan thema’s die een positieve maatschappelijke impact zouden hebben. Waarbij aan het eind van de maand niet alleen een financiële beloning zou volgen, maar ook een gevoel van voldoening omdat er een concrete bijdrage is geleverd aan een betere, groenere en duurzame wereld. En hoe mooi is het dan dat mijn ideale werkdag elke dag plaatsvindt!”

Jack

Jack Boogmans – Educatief medewerker Natuur- en Milieueducatie
E-mail: jack@papaverdelft.nl
Werkdagen: ma t/m vr

“Ik werk sinds 2003 bij De Papaver en deel graag mijn kennis en enthousiasme met anderen. Heb je een vraag, of wil je een groen project starten? Dan help ik je daar graag bij. In de loop van de jaren is mijn aandacht verschoven van kennis naar beleving. Van buitenspelen kan je heel veel leren. In onze Groen Doet Goed-rugzakjes zitten natuurbingokaarten en lijstjes met leuke en stoere dingen die je gedaan moet hebben voor je 12e. Onlangs is onze nieuwe les Overleven in de Natuur gestart, waarin de leerlingen slootwater filteren, planten eten, hutten bouwen en vuur maken. Dan zie ik enthousiasme en merk ik dat ze met deze opzet veel leren.”

Cora Cox
Coördinator tentoonstellingen, secretariaat bestuur, zaalverhuur, PR
E-mail: cora@papaverdelft.nl
Mobiel: 06-12592685
Werkdagen: ma t/m do

“Sinds begin deze eeuw ben ik als vrijwilliger actief voor De Papaver. Vóór de overgang van De Papaver naar de Stichting ben ik vooral bezig geweest met het maken van tentoonstellingen. Toen bekend werd dat de gemeente Delft De Papaver wilde afstoten heb ik samen met mede-vrijwilliger Bertus Janzen besloten om voor De Papaver en de natuur- en milieueducatie een plan in te dienen.  Na een spannende periode is dat uiteindelijk het winnende plan geworden. Natuur en duurzaamheid zijn zaken die me erg aan het hart gaan. De Papaver is een prachtige plek voor bezoekers, scholen en bedrijven om hierover kennis op te doen en te delen. De website en social media spelen daarbij een steeds grotere rol. Via mijn diverse taken bij De Papaver hoop ik een steentje bij te dragen aan de doelen van De Papaver.”

 

Thea Rengers:
Coördinator receptie, Coördinator Publieksactiviteiten, bestuurslid
E-mail: thea@papaverdelft.nl
Vaste werkdagen: woensdag en vrijdag

“Al vele jaren ben ik met veel plezier vrijwilliger bij De Papaver. Sinds 2015 is dat intensiever geworden. De privatisering van De Papaver is een heel mooie uitdaging. Het geeft veel voldoening daar mijn steentje aan bij te mogen dragen. En hoe mooi zou het zijn als er meer verbinding ontstaat tussen De Papaver en de andere natuur- en milieuorganisaties waar ik actief ben!
Een prachtige werkplek, een fijn team om mee samen te werken, veel afwisseling in het werk en leuke reacties van het publiek zorgen ervoor dat de energie die ik erin stop ook weer terugkomt!”