Tentoonstelling (huren)

De tentoonstellingen in De Papaver zijn gratis te bezoeken. Per jaar zijn er twee tot drie verschillende tentoonstellingen.

Het is voor alle leeftijden leuk om de tentoonstellingen te bekijken. Voor kinderen is er meestal een gratis speurtocht door de tentoonstelling, zodat ze spelenderwijs leren over het onderwerp en worden uitgedaagd verder na te denken. Er zijn zo veel mogelijk doedingen (ook leuk voor volwassenen!).

Huidige tentoonstelling:

‘Bomen over planten’

Kom en ontdek de wondere wereld van de planten. Vanaf 6 maart is de expositie “Bomen over planten” te zien in De Papaver. In deze expo duiken we in het leven van planten. Hoe produceren ze zuurstof? Zijn er planten die vlees eten? Kunnen ze zich verdedigen tegen aanvallen van dieren? En nog veel meer! Leuk voor jong en oud. Voor kinderen is er een speurtocht door de expositie.

Verwachte tentoonstellingen:

  • 3 juni tot 1 september: zangvogels, afvalkunst en afvallab
  • 1 september tot 1 december: ‘Afvalexperience’

Tentoonstelling huren?

De interactieve tentoonstelling ‘Speuren naar Sporen‘ is te huur. Neem contact op met Cora Cox (coördinator tentoonstellingen) voor meer informatie. Na 1 oktober 2018 is ook de tentoonstelling ‘Klimaat in je straat’ te zien in het Milieu Huis Nissewaard. Vanaf januari 2019 is deze tentoonstelling te huur. Nadere informatie volgt. Voor een impressie kijk op onze facebooksite.

Geef een reactie