Vrijwilliger worden?

Ondanks de fantastische inzet van alle huidige vrijwilligers kunnen we nog altijd nieuwe mensen gebruiken. Ben jij op zoek naar leuk vrijwilligerswerk? Wil je op een fantastische plek in een groene omgeving meewerken om ons Duurzaamheidscentrum draaiende te houden? Er zijn diverse mogelijkheden. Zie de vacatures hieronder.

Contact

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op. Vertel ons wat je interesses en verwachtingen zijn en wat je voor ons zou kunnen en willen betekenen. Daarna volgt een intake waarbij we met elkaar kennismaken en verder ingaan op je achtergrond en voorkeuren.

Hoe vaak moet ik komen?

Zou je vrijwilliger willen worden, maar heb je niet iedere week of maand tijd? Geen probleem! Voor sommige taken kunnen we heel goed tijdelijk iemand gebruiken, voor andere kun je zelf bepalen wanneer je je inzet, en soms is ondersteuning nodig in de schoolvakanties of juist daarbuiten. Neem vrijblijvend contact met ons op om hierover meer te horen.

Op dit moment hebben we de volgende vacatures. Klik op de titel voor meer informatie.

  • vrijwilliger Receptie
  • Vrijwilliger Tuinen
  • Handige Handjes gezocht (voor onderhoud en klussen in en om het gebouw)
  • Ondersteuning publieksactiviteiten: organiseren, begeleiden en/of ontwikkelen activiteiten
  • Vlogger – Vind jij het leuk om filmpjes te maken in en om De Papaver, van de activiteiten, medewerkers en vrijwilligers voor gebruik op onze website en social media? Dan horen we graag van je!