Zaalhuur

De Papaver biedt een ontmoetingsplek voor mensen die graag verrast willen worden, midden in de natuur maar ook vlak bij de stad. Als je vanaf de A13 de Korftlaan op rijdt, valt De Papaver meteen op als ‘groene oase’. Vanuit de zalen loop je gemakkelijk één van de prachtige tuinen en het Arboretum-Heempark in. De rust en omgeving geven je alle ingrediënten om je nieuwe ideeën uit te werken en creatieve oplossingen te bedenken met je bedrijf.

Met het huren van een zaal ondersteun je de missie van De Papaver:

Door leren, inspireren en samenwerken het duurzaam denken en doen stimuleren in Delft én de regio.

De verhuur wordt volledig gerund door de vrijwilligers van De Papaver. Dit stelt ons in staat om de verdiensten uit verhuur bijna volledig voor de activiteiten* van het duurzaamheidscentrum in te zetten.

Wij beschikken over twee zalen, stuk voor stuk uniek door hun omvang, uitzicht en warme inrichting. Onze zalen bieden ruimte aan groepen tot 50 personen. Let op! wegens de coronacrisis is het aantal personen per zaal kleiner! Ook is het mogelijk een combinatie van zalen te huren.

Daarnaast biedt De Papaver:

  • Gratis gebruik van beamer, flatscreen, WiFi en flipovers
  • Luncharrangementen met zoveel mogelijk biologische producten
  • Enthousiaste en servicegerichte vrijwilligers
  • Een centraal gelegen plek in Zuid-Holland (1 min. van de A13 (afslag IKEA) en goed bereikbaar vanuit Rotterdam en Den Haag
  • Volop (gratis) parkeergelegenheid en goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer
  • De ruimte om in een landelijke omgeving te vergaderen, elkaar te ontmoeten en inspiratie op te doen

Onze tarieven en mogelijkheden vind je hier. Klik voor de algemene voorwaarden en ons verhuurbeleid op Algemene verhuurvoorwaarden Stichting Duurzaamheidscentrum De Papaver Delft.

Enthousiast geworden over vergaderen in het groen? Neem contact met ons op of doe vrijblijvend een aanvraag voor het reserveren van een zaal.

We ontvangen je graag voor een kop koffie en een rondleiding. Dan kun je onze ruimtes zelf bekijken en de mogelijkheden bespreken. Maak hiervoor een afspraak per e-mail via zaalhuur@papaverdelft.nl of bel 015-3649238/ 06-12592685 (Cora Cox).

Door het huren van een zaal geniet je niet alleen van een mooie zaal in een prachtige omgeving, maar steun je ook:

  • de ontwikkeling van het duurzaamheidscentrum voor Delft e.o. waar iedereen inspiratie kan opdoen voor een duurzamer leven
  • educatieve en leuke activiteiten en tentoonstellingen rond natuur en duurzaamheid waardoor deze gratis of tegen een kleine vergoeding voor iedereen toegankelijk blijven
  • het onderhoud van prachtige en educatieve tuinen rond De Papaver waar mensen, vogels en insecten heerlijk van kunnen genieten en waar je inspiratie kan opdoen voor je tuin of balkon
  • de instandhouding van één van de eerste duurzame gebouwen in Delft e.o.
“Dank voor de goede zorgen! We hebben een heerlijke sessie gehad. En jullie mooie locatie heeft daar zeker bij geholpen.”
Jan Heijns, Het Groene Brein